Student Work Link Traineeguiden
Student Work Link

CV och ansökningsbrev - exempel och mall

Välkommen till Student Work Links CV-akut! På denna sektion av Student Work Link kan du ladda ned olika exempel och mallar på CV:n i pdf-format.För att ladda hem CV:n klicka på länkarna nedan!

CV-exempel 2 Exempel på ansökningsbrev 2
CV-exempel 3
(funktionellt CV)
Exempel på ansökningsbrev 3

Behöver du fler exempel eller mallar för CV eller ansökningsbrev rekommenderar vi att du besöker CVlabbet.se som har CV mall och exempel etc för studenter. Förutom CVlabbet.se finns det ett flertal hemsidor på Internet som tillhandahåller meritföreckningar i olika former och format för att du ska kunna söka jobb på bästa möjliga sätt. Att skriva ett CV är lite att som köpa en lägenhet eller ett hus, det är av yttersta vikt att vara påläst och att välja rätt mäklare; ett sätt att vara påläst är att läsa böcker i ämnet. Det finns ett otal böcker i konsten att skriva CV. Några av dem finner du listade nedan.

Källor

CV-boken av Charlotte Hågård.
Jobbsökarens handbok: Hur du marknadsför dig själv av Johan Åkesson.
Vinn rätt jobb! av Paul Stevens.
Att söka jobb: en handbok i konsten att analysera ditt nuläge, ställa upp mål för ditt liv, utarbeta en handlingsplan, påbörja din marknadsföringskampanj av Lars Kusénius.

Student Work Link CV & lediga jobb.
Starta eget
Att starta eget företag innebär mycket jobb men ger också oerhört mycket tillbaka i form av frihet och erfarenhet.

CV | Copyright © Student Work Link
Kontakt Hem Lediga jobb Att söka jobb - CV, arbetsintervju osv För företag Anslagstavlan Företagsguide Om Student Work Link
Kurslitt