Student Work Link Traineeguiden
Student Work Link

För företag

StudentWorkLink.se är en informationstjänst på Internet som riktar sig till karriärintresserade högskolestudenter och nyutexaminerade.
Vårt mål är att vara alla studenters och nyutexaminerades förstahandsval vid informationssökning om arbetsmarknaden.

Genom att annonsera på StudentWorkLink.se når ert företag ut till högskolestudenter och nyutexaminerade som aktivt är intresserade av arbete och karriär.

Intresseanmälan för företag

Fyll i intresseanmälan nedan eller mejla till info@studentworklink.se så hör vi av oss inom kort.

(Alla fält måste fyllas i).
Namn:

Företag:

E-post och/eller telefonnummer:

Ni kan även direkt kontakta annonschef Jan Stenqvist.

Jan Stenqvist - Annonschef
Telefon: 08 25 99 57 eller 070 286 06 81
E-post: j.stenqvist@sporres.com

Har ni frågor som rör annonsering eller annan del av vår verksamhet är ni även välkomna att ringa eller maila oss. Kontaktinformation

Exempel på våra tjänster för företag

Företagsannonser

Vi erbjuder företagsannonser på StudentWorkLink.se med valfritt innehåll, t.ex. länkar, bilder eller text. Vi tillhandahåller en mall för presentationen som går snabbt att fylla i om ni så önskar. I detta ingår att ni får ert företags logotyp med en länk till företagspresentationen i listan på lediga jobb, detta för att så många studenter som möjligt ska uppmärksamma ert företag.

Företagsannonserna syns även i papperstidningen StudentGuiden, www.studentguiden.com.

Bannerannonsering

Banners ligger i utrymmet till höger på StudentWorkLink.se. Detta utrymme syns alltid för en besökare på sajten. Detta är det mest effektiva sättet att få besökarna på StudentWorkLink.se att uppmärksamma ert företag och budskap. Vi har samarbeten med grafiska designers och kan i samarbete med dem ta fram en banner åt ert företag. Banners på StudentWorkLink.se ligger synliga på alla sidor (till höger). Banners kan även läggas upp på studentsajten StudentGuiden.com.

E-post till utvalda segment av studenter

Student Work Link erbjuder arbetsgivare att skicka e-post till utvalda grupper av studenter. Vi kan i vårt studentregister söka fram högskolestudenter som t.ex. tar examen inom ett visst antal år, kan ett visst språk och tar sin examen i ett visst ämne. T.ex. kan vi söka fram studenter som läser till civilingenjör i industriell ekonomi på t.ex. KTH, tar examen inom ett år och som kan flytande tyska och engelska.

Arbetsgivare

På grund av de stora pensionsavgångar som väntar i Sverige blir det allt viktigare för arbetsgivare att knyta framtidens medarbetare till sig i ett tidigt stadium. Student Work Link kan hjälpa er att nå ut med information om vad ni har att erbjuda som arbetsgivare och vilken typ av studenter ni söker. Vi är även ett perfekt forum för att driva trafik till era egna hemsidor och öka intresset för era egna studentaktiviteter.

Vi kan erbjuda både företagspresentationer på några av de mest attraktiva platserna på StudentWorkLink.se och plats på framsidan för att nå ut med information om särskilda aktiviteter. På så vis gör vi våra kunders information väl synlig för unga akademiker i ett sammanhang där de är öppna för information från arbetsgivare. Allt för att hjälpa er att öka er kontaktyta mot studenter och underlätta för studenterna att ha en så fullständig överblick som möjligt över er som företag och arbetsgivare.

Annonsörer

Student Work Link gör det lätt att synas bland studenter och då särskilt bland studenter som snart tar examen. De kommer snart ta sina första steg i arbetslivet och avsevärt öka sin köpkraft. Företag som annonserar på Student Work Link skaffar sig ett gyllene tillfälle att knyta till sig kunder som kommer att etablera sig som storkonsumenter inom en snar framtid.

Student Work Link CV & lediga jobb.

CV | Copyright © Student Work Link
Kontakt Hem Lediga jobb Att söka jobb - CV, arbetsintervju osv För företag Anslagstavlan Företagsguide Om Student Work Link
Kurslitt